Friday, February 19, 2010

Planetaarsed muutused

Planetaarsete muutuste hulka kuuluvad ka geoloogilised muudatused, millest juba nüüd siin-seal näiteid on.

Mandrid ja äärealad on nihkunud, näiteks Jaapanis on viimasel ajal olnud ligi sada erineva tugevusega maavärinat või vulkaanipurset, need kõik viitavad sellele. Ka Ameerika mandri lääneranniku maavärinad ja purunemised on viited geoloogilistele muudatustele, rääkimata mandrilava liikumisest Euroopas.

Planeedi geograafilise kaardi muutumine võib tunduda ehk vägagi tormilisena, aga kui see toimub pikema aja vältel, siis sellesse võib märkamatult kasvada.

Maa-planeedi energiavälja ehk vibratsiooni tõus teeb massi kergemaks ja suuremaks, sellega seoses tuleb uusi mandreid esile ja Atlantis, mis kunagi kadus, tõuseb. Ilmastik muutub, mandrite arv ja asetus muutuvad ja magnetilised nabad lähevad uude asendisse ja sellest tingitult näiteks Soome siirdub pehmemasse kliimavööndisse, kui võrrelda praeguse ilmastikuga.

Nabapunktide liikumine tuleb nullpunktist arvestades kolmkümmend kuus kraadi ja kui muudatused toimuksid ühekorraga, oleksid need väga suured. Nabapunktide ümberpaiknemine saab siiski toimuma rahulikult ja aeglaselt.

Kui planeet kasvab ja muutub pöörlemiskiirus, siis tulevad muudatused ka ajas.

Praegune aeg on inimeste endi korraldatud ja arvutatud, ent pole kuu rütmide järgi arvutatud.

Muudatuste ajal hakkab kõigepealt muutuma aeg ja seda hakatakse arvutama lunaarsete tsüklite järgi, nii nagu see on kunagi olnud ja päeva pikkus muutub radikaalselt.

Maa piiridesse tuleb uus päike, see ei tähenda, et see on siin kuskil sündimas, vaid Maa tõuseb oma uues energias uue päikese juurde ja see päike tagab uue energia kasutuselevõtu. See päike, päikesesüsteem, on olnud olemas sama kaua, kui praegune, on vaid sageduste erinevus, see on meid temast lahutanud.

Muudatuste käigus tõuseb planeedi sagedus sedavõrd, et ta saab tõusta uue päikesesüsteemi lähedusse, liitudes sellega ja inimesed saavad märgata ta olemasolu.

Endine päike ei kao kuskile, vaid jääb koos teiste planeetidega paigale ja Maa kuulub ikka sellesse süsteemi.

Maal on kaua olnud vale valitseja, kes nende muudatuste ajal kõrvaldatakse.

Nüüd tulevad positiivsed juhid asemele ja see inimeste alistaja eemaldatakse.

Inimeste valed tegevused ja arusaamad on paljus sellega seotud olnud ja ka valeinfost tingitult.

Inimeste mõtlemisviise muudeti vastuhakusuunaliseks ja materiaalseks.

Kui muudatused toimuvad, nii inimeste meel ja mõte vabanevad ja ettenähtud muudatuste järgi saab mõtlemine olema selgem ja kirkam.

Endised vaimsed mõjutused toimisid ka inimeste käitumisharjumustele. Sel põhjusel on kosmilised ühendused katkenud, kuna pole tahetud Maa inimeste negatiivsust ja nende saastavat (toimet) lähedust teistele planeetidele.

Planeedi juhi vahetamise järel hakkavad toimima kontaktid teiste universumite ja maailmadega.

allikas:http://www.otsimrat.net/kosmos/Planetaarsed_muutused.html

No comments: