Saturday, July 9, 2011

Vaimne DNA


Te olete vaim, kes simuleerib bioloogilise kestaga varustatud inimest. Kõik muu on illusioon. DNA-d on võimalik muuta mõtte abil, kuivõrd teie mõte on algne siduv lüli teie ja teie Kõrgema Mina vahel. Teie uskumustesüsteemid räägivad, et DNA ei muutu kunagi, kuid meie ütleme, et see ei ole nii. DNA evolutsioneerub ja sedamööda, kuidas te arenete, te näete, et see on tõsi. DNA kest meenutab iseenesest raadiovastuvõtjat: võtab vastu signaalid ning integreerib need vahetult DNA niiti. Teie teate, et mõisted DNA ja RNA iseloomustavad kogu teie bioloogilise struktuuri ülesehituse plaanide hoidla. Seal on hoiul rakumälu. Seal hoitakse ettekujutust sellest, missugune peab olema iga teie keha osa. Seal on informatsioon selle kohta, kuidas arenevad teie jalad, kuidas areneb teie aju, missugused on teie keha erinevad füüsilised struktuurid. Kõige huvitavam on see, et nende lainete saatja asub ajus. Vaat mispärast me ütleme teile, et kui te suudate puhast mõtet oma peas kinni hoida seitse sekundit, saate selle mida tahate.

Ja edasi – varem pidi teie DNA läbima kogu protsessi. Kui te kriimustasite käeselga, siis piltlikult väljendades avasite te naha väliskihi ja tapsite selle rakud. Sealjuures kerkivad pinnale uued rakud ning asendavad hävinud rakud. Sisuliselt uuenesid kuni käesoleva ajani iga seitsme aasta järel kõik teie keha rakud, välja arvatud mõned ajurakud. Nii võib öelda: iga seitsme aasta järel muutusite te selleks, millest te mõtlesite.
Mis te arvate, kui kaua oli teil vaja mõtet alal hoida, et muuta oma keha? Seitse aastat ja te muutsite oma DNA-d, kuid DNA pidi tungima välistesse rakkudesse, kus on võimalik ka tegelikult midagi muuta. Niisiis, selleks kulus kuni seitse aastat, kuid see ei ole enam nii, sest te evolutsioneerute. Te transformeerite omaendi võimeid suhelda oma kehaga ja kogu oma olemusega. Teie Kõrgem Mina on praegu tegelikult seotud teie füüsilise kehaga rohkem kui kunagi varem. Teil pole enam vaja oodata seitse pikka aastat. Käesoleval ajal on muutusteks vaja umbes kolm ja pool aastat. Ja ehkki selleks, et uuendada kõik oma keha rakud, kulub teil siiamaani umbes seitse aastat, võivad nüüd teie poolt muudetud rakud toita ja muuta teisi enda ümber olevaid rakke. Uued rakud saadavad välja kaastunde vibratsioone, mis kujundavad ja programmeerivad vanad rakud ümber ja need hakkavad samuti muutuma.

Kõige paeluvam on see, et kui te viibite Kodus, siis võite ühe hetkega luua kõik, mida tahate. Te olete võimelised looma kõike, mis teie mõistust täidab. Käesoleval ajal ei ole inimkonnal veel sääraseid võimeid, sest te pole saanud meistriteks ega valitse oma mõtteid. Te ei tea, kuidas alal hoida ainult kõrgemaid mõtteid. Te mängite negatiivsete mõtetega ja teid köidavad dramaatilised läbielamised. Te jumaldate neid. Selles pole midagi halba – see on vaid inimloomuse omadus. Seepärast on vajalik, et selle realiseerumine, mida te loote, toimuks hilinemisega, et oleksite minimaalselt kaitstud omaenese loominguliste võimete eest.

Just see, et te ei näe omaenese loomingu resultaate, sunnib teid mõtlema, et te ei ole loojad. Te ei tea, et just teie loote teeraja, mida mööda saate astuma, enne kui jalg seda puudutada jõuab. Kuid see on tõepoolest nii. Ning selles seisneb Loori üks toredamaid omadusi. Te satute Koju ja saate kuni hüsteerikani naerda Loori iroonia üle. Ja te ütlete: „See oli suurepärane. Ma ei suutnud üldse midagi meenutada. Ma ei suutnud isegi meelde tuletada, et varem olime sinuga vend ja õde. Ja ma ei suutnud meelde tuletada midagi kõigest sellest, mida me planeerisime teha.“

Allikas: „Mina olen jumal... Aga edasi“ Steve Rother ja Grupp, lk 57-59.
Pildi allikas: http://www.google.ee/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_Dxt3tPFZxEU/TF6ddAwI-NI/AAAAAAAAAIs/0MeaIB_6obQ/s1600/dna%2Bstrand%2B3.jpg&imgrefurl=http://newbodylanguage.blogspot.com/2010/08/spiritual-dna.html&usg=__aUOeLiKr8AGzI4Jb5_XR22PsOJI=&h=386&w=298&sz=31&hl=et&start=0&zoom=1&tbnid=5_Qb8X_R1ptUTM:&tbnh=126&tbnw=97&ei=qV4YTv2yBMia-wacg-TXBw&prev=/search%3Fq%3Ddna%26hl%3Det%26sa%3DX%26biw%3D1441%26bih%3D674%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=861&vpy=54&dur=4930&hovh=256&hovw=197&tx=105&ty=130&page=1&ndsp=40&ved=1t:429,r:6,s:0&biw=1441&bih=674

No comments: