Tuesday, July 12, 2011

„Vaenulikest energiatest“ läbiminek


Pidevalt Uue Planeet Maa kõrgematesse vibratsioonidesse liikudes hakkate te teadvustama, et teie endi aja ja ruumi sees eksisteerivad paljumõõtmelised reaalsused. Oma kavatsuse lehtri abil lõite te portaalid, mille paigutasite üle kogu planeedi ja need on eksisteerinud siin väga pikka aega. Nüüd hakkavad nad aktiviseeruma. Teile ei valmista mingit vaeva seada sisse sidet teiste dimensioonide ja reaalsustega, mida te varem pole näinud. Mõned neid on kõrgemate vibratsioonide reaalsused, mõned – madalamate.
Palun ärge jagage neid headeks ja halbadeks. Neil aegadel lõite te veendumused, millest teil on raske vabaneda. Kui tunnete, et mingi energia võtab teilt rohkem kui annab. Siis kasutage lihtsalt delfiininivoo energiat ja liikuge sellest kiirelt läbi. Selles voos ei saa teile külge kleepuda miski. Lihtsalt tunnetage energiat ja küsige endalt:“On see mu jaoks ebahuvitav?“ – ning liikuge sellest siis otse läbi. Siis pole sel millegi külge kleepuda. Isegi vaatamata sellele, et te võite nimetada säärast energiat „vaenulikuks“, isegi vaatamata sellele, et see võib kanda endas madalaid vibratsioone, tahab see tegelikult kleepuda teie külge. Nende energiate seisukohalt olete te valguse allikas, mille poole nad püüdlevad. Neil ei ole kavatsust teha teile teadlikult halba. Nad püüdlevad lihtsalt valguse poole. Esineb juhtumeid, kui teil õnnestub neil aidata jõuda valguseni, on aga juhtumeid, kus te seda teha ei suuda. Kui see ei tähenda, et ühed juhused on edukad, aga teised mitte. See vaid määrab kus te oma alas asute.
Teadvustage omaenese energeetiline väli ning võtke endale vastutus selle eest. Teadke, et keegi ega miski ei saa teist võtta teie energiat, kui selleks pole teie poolt ka kõige pisemat nõusolekut. Esineb juhtumeid, kui vastavalt oma Lepingule te valite, et hakkate aitama olendeid või olevusi teistest reaalsustest. Kui see teile ei meeldi, teadke, et teil on õigus teha valik, sest kõik Lepingud on eranditult määratud vaba valikuga.
Lubage endale minna neist energiatest läbi ja õnnistage neid selle osa nimel endast, milleks nad on, ja lihtsalt otsustage enda jaoks, et seekord ei saa nad teie osaks. Hingake sügavalt, maandage end ja lubage endale libiseda läbi selle „vaenuliku“ energia, paljuski samuti, nagu läbi mustade vete ujuvad delfiinid ja neile ei kleepu miski külge.

Allikas: „Mina olen jumal...Aga edasi?“, Steve Rother ja Grupp, lk 68-69.
Pildi allikas: http://www.google.ee/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_9BdpSjBe7N4/TPsCD8piVGI/AAAAAAAACI0/ya2KVCaiN-4/s1600/dolphins1.jpg&imgrefurl=http://lifeinthesecondhalf.blogspot.com/2010/12/dolphin-v-human-intelligence.html&usg=__lvFZk4S04JSFNyYv3NExuOVa9bs=&h=480&w=600&sz=159&hl=et&start=60&zoom=1&tbnid=vL3Samro-pj_pM:&tbnh=158&tbnw=194&ei=fW0cTrfvNYehOo2YrJIJ&prev=/search%3Fq%3Ddolphin%26hl%3Det%26biw%3D1441%26bih%3D674%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=rc&dur=436&page=4&ndsp=18&ved=1t:429,r:8,s:60&tx=86&ty=58

No comments: