Friday, July 8, 2011

R. Grethieli kanaldamisseminar 2011


26. juunil 2011 toimus Tartus Riina Grethieli (valgusesaar.ee) kanaldamisseminar. Järgnevalt edastan Riina Grethieli poolt kanaldamise ajal kuuldu, mille jõudsin osaliselt piiratud ajaga konspekteerida ning mis seega võib olla minu interpretatsioon. Osa rääkis kanaldaja ilma küsimuste esitamisteta, osa aga küsimustele vastates.
1) Ilma hirmuta näeb valgust, püsige armastuses!
2) Ära püüa kaasa vedada neid, kes tahavad liikuda teises suunas. (Sellega mõeldi ilmselt muuhulgas seda, et ei tohiks peale suruda inimesele vaimsust, kui ta selleks veel valmis ei ole. Igaühel oma aeg ja areng).
3) Igal hingel on oma aeg ülestõusmiseks.
4) Meid ootavad ees tsivilisatsioonid, keda me praegu ei näe. Elu on ka maakera sees.
5) Maakera tšakrad (portaalid) on avanemas.
6) Ärge kartke lahti lasta surma. Hing saab surmaga lahti ego koormast.
7) Katastroofe pole vaja karta. Kui järgite kõrgemat sihti siis on üleminek sujuvam.
8) Tuleks end energeetiliselt puhastada (ilmselt ka üleminekuks), kanda kristalle enda läheduses jne. Kaitseid on vaja uuendada. Selleks saab teha nn taotluse.
9) Palju on inimesi, kes ei kulge oma hingerajal – need kasutavad ka teiste inimeste energiaid.
10) Töötus – selle puhul soovitada külluseteemalisi raamatud, aga ainult siis, kui tahavad vastu võtta. Töötus on vaimseks ärkamiseks. Töötuse puhul on olemas ohvriks olemise mentaliteet.
11) Tuleb aru saada, mis õnnelikuks teeb ning valida see. Küllus tuleb sinna, kus on sisemine rahu ja avatus.
12) Kõige parem energia on Allika valgus, valguskiired.
13) Planeedil Maa toimub planeedi juhtimine. Need kes juhivad, hoiavad meid tagasi. Selleks on vähemus. Nad hirmutavad läbi meedia või erinevate programmide. Üks tugevaid mõjutajaid on seks, kui seda ei viida kõrgemale tasandile läbi kolmanda dimensiooni teadvusvõrgustiku. Need kes mõjutavad, ei ole otseselt halvad. Mõjutus toimib, sest mõjutajatel on selleks luba. Sellised mõjutused kiirendavad meie elu õppetundi.
14) Me oleme võimelised olema otseühenduses Allikaga.
15) Kui lähedane inimene valgustub, võib ta saada Teejuhiks.
16) Surnud lähedase inimese hing ei pruugi meid koguaeg näha, sest tal on nö taevas omad tegemised.
17) Antibiootikumide tarvitamisest tekkinud mürki aitab kehast väljutada 3-4 liitri vedeliku (vee ilmselt) tarbimine päevas nädal aega.
18) Skisofreenia- nendel inimestel on uks lahti neljandasse dimensiooni. Kolmas silm on kuidagi nn vigane. Mingid olendid võtavad neilt inimestelt energiat. Abiks on esialgu kolmanda silma sulgemine - see aitab, kuid on hingele traumeeriv ja kehale koormav. Antidepressante ei soovitata. Soovitatakse Reikit ja loodusravi.
19) Küllus tuleks endale manifesteerida.
20) On olemas mitmeid valgustumise astmeid.
21) Füüsiline perekond Maal ei pruugi olla hingeperekond.
22) Kui hingeperekonna liige valgustub, siis on ka teistel kergem valgustuda.
23) Surnute hinged on reeglina lühiajaliselt siin – nad lähevad edasi.
24) Ristimine pakub teatavat kaitset, samas ei ole vajalik läbi kiriku hingeühendust luua. Kirik on egregor. Ta võib olla ka kaitsja, kuid ka takistaja.
25) Puukborrelioos on laboratoorsel teel tehtud haigus. See on viis, kuidas inimesi hirmutada, eemal hoida loodusest. Kui on puugihirm, paluda kaitset ja rääkida puukidega. Puukborrelioos on eelkõige pitser hingele, energeetiliselt nõrgestab. Ravi on loodus ise. Kui hirm ära lõhustada, paraneb borrelioos kergesti. Kombineerida loodusravi tavameditsiiniga.
26) Kui käivitada kogu DNA potensiaal, kaasneb sellega ravitsemis-, selgeltnägemisvõime jne. Sel juhul peab hing muutustega valmis olema.
27) Paljud magavad halvasti. See on seotud urbaniseerumisega. Läbi arvutite ja elektroonika tuleb segavat. Tuleb keskenduda kaitsele. Hoida kristalle, teha taotlus tervenemiseks, lugeda õhtuti kõrgsageduslikke raamatuid, juua taimeteed, meditediteerida, kuid mitte liiga sügavale.
28) Tahetakse luua olukord, kus nö vaimsuse poole vaatav inimene ei keskenduks alumistele tšakratele, kuid see võib kaasa tuua haigestumise.
29) Rahasüsteem ei jää püsima. See muutub esialgu veel virtuaalsemaks. Kui igaüks täidab oma eluülesannet, siis töötegemine on puhas rõõm.
Pildi allikas: http://www.teadus.ee/?p=923

No comments: