Wednesday, November 18, 2009

Tiamat ja Nibiru

Kõige pöörasem ning erandlikum informatsioonikilluke, mida (sumerite) savitahvlitelt välja loeti (ja seal on veel palju enamat), on tegelikult lugu inimrassi ajaloo eelloost enne Aadamat ja Eevat. Seal räägitakse väga kaugest minevikust. Kogu lugu algab mõni miljard aastat tagasi, mil Maa oli veel väga noor ning tiirles ümber Päikese Marsi ja Jupiteri vahel. Teda kutsuti Tiamatiks. Iidsel Maal oli suur kuu, mil üleskirjutuste järgi pidi ise ühel heal päeval planeediks saama. Sumerite ülestähenduste järgi oli meie päikesesüsteemis veel üks planeet, millest me tänapäeval ähmaselt teadlikud oleme. See oli tohutu suur planeet, mis liikus teistele planeetidele vastupidises suunas. Ülejäänud planeedid liiguvad enam-vähem ühes suunas, kuid Nibiru liikus vastassuunas ning lähenedes teistele planeetidele, läbis ta Marsi ja Jupiteri orbiitide vahelise ala.

Sumerid ütlesid, et see planeet läbib meie päikesesüsteemi iga 3600 aasta tagant ning kui ta saabus, oli see tavaliselt päikesesüsteemi jaoks suursündmus. Seejärel eemaldub ta taas kõikidest teistest planeetidest ning kaob silmapiirilt. NASA on selle planeedi nüüd arvatavasti ka avastanud. Vähemalt on see küllalt tõenäoline. Nad kasutasid kahte satelliiti ning avastasid otsitu Päikesest erakordselt kaugel. See planeet on ilmselgelt olemas ning sumerid teadsid sellest juba tuhandete aastate eest. Siis juhtus nende ülestähenduste järgi saatuse tahtel nii, et ühel orbitaalsel möödumisel tuli Nibiru nii lähedale, et üks tema kuudest rammis Tiamati (meie Maad) ning rebis selle täpselt kaheks tükiks. Lähtudes sumerite ülestähendustest, löödi see suur tükk Tiamatit koos oma tähtsaima kuuga kursilt välja ning ta liikus orbiidile Veenuse ja Marsi vahel ning sai Maaks, nii nagu meie teda praegu teame. Teine pool aga purunes miljoniks tükiks, millest sumerite järgi sai „purustatud käevõru“, mida meie teame asteroidide vööna Marsi ja Jupiteri vahel. See on järjekordne asi, mille üle astronoomid imestavad. Kuidas said nad midagi teada sellest asteroidide vööst, kui seda palja silmaga näha pole?

Planeet Nibiru oli asustatud enesest teadlike olendite poolt, keda kutsuti nefilimideks. Nefilimid olid väga pikad, naised umbes 3-3.6, ning mehed 4.3-5 meetrit pikad. Lähtudes sumerite ülestähendustest, polnud nad surematud, kuid nende eluiga oli umbes 360 000 Maa aastat. Seejärel nad surid.

Allikas: Drunvalo Melchizedek "Elulille iidne saladus"

No comments: