Wednesday, September 30, 2009

Kuidas Atlantise langus meie reaalsust muutis

Drunvalo Melchizedek „ Elulille iidne saladus I“

Kogu tekst, mille kirjutanud olen, on võetud sellest raamatust minu äranägemise järgi.

Kuidas Atlantise langus meie reaalsust muutis

Veidi vähem kui 13000 aastat tagasi juhtus Maa peal midagi väga dramaatilist, mis mõjutas meie planeedi edasist ajalugu. Kunagi ammu eksisteerisime siin planeedil väga kõrgel teadvustasandil, mida me praegu isegi ette kujutada ei suuda. Me suudame vaevu mõista seda, kus me kunagi olime, sest see, kes me siis olime, on niivõrd erinev meie praegusest olemusest. Teatud sündmuste tagajärjel, mis leidsid aset 16000 kuni13000 aastat tagasi, langes inimkond väga kõrgelt teadvustasandilt läbi paljude dimensioonide ja ülemtoonide üha suurenevasse tihedusse, kuni jõudsime viimaks käesolevasse reaalsusesse, kolmandasse dimensiooni planeedil Maa, meie tänapäevasesse maailma.

Kõige tähtsam muutus toimus aga viisis hankida praanat (see on hinduistlik sõna, mis tähistab selle universumi eluenergiat). Praana on meile ellujäämiseks vajalikum kui õhk, vesi, toit või mõni muu substants ning moodus, kuidas seda energiat oma kehasse võtta, mõjutab radikaalselt seda, kuidas me Reaalsust tajume.

Atlantise ajal ja varem oli praana hankimine otseselt seotud elektromagnetilise energiaväljaga, mis ümbritseb meie keha. Kõik energiakujundid meie väljas on geomeetrilised ning tähtsaim kujund, millega me edaspidi tööle hakkame, on tähttetraeeder, mis koosneb kahest omavahel ühendatud tetraeedrist. Seda võib vaadelda ka kolmemõõtmelise Taaveti tähena.

Ülespoole suunatud tetraeedri tipp ulatub käelaba pikkuse võrra pealaest kõrgemale, allapoole suunatud tetraeedri tipp paikneb aga käelaba pikkuse võrra jalataldadest allpool. Mõlemaid tippe ühendab kogu keha energiakeskusi-tšakraid-läbiv toru. Selle toru läbimõõt on võrdeline teie pöidla ja pikima sõrme ühendamisel tekkiva ringi diameetriga. Ta näeb välja nagu kiirgav läbipaistvast klaasist toru, kui välja arvata kristalliline struktuur tähttetraeedri tippe ühendava toru otstes.

Enne Atlantise langust voolas praana meisse mööda seda toru samaaegselt nii ülalt kui ka alt ning need kaks praanavoolu kohtusid siis mõne meie tšakra sisemuses. Sellel, kuidas ja kus need kaks praanavoolu kohtuvad, oli ja on alati olnud eriline tähtsus selles iidses õpetuses, mida õpitakse siiani kõikjal universumis.

Teiseks tähtsaks punktiks inimese kehas on käbinääre, mis asetseb pea keskel ning millel on tohutu roll meie teadvuse arengus. See nääre on tänaseks kahanenud endisest pingpongipalli suurusest kerast kuivanud hernetera suuruseks moodustiseks, kuna pärast langust unustasime me, kuidas sea organit kasutada- ja kui te midagi ei kasuta, siis see taandareneb. Varasematel aegadel voolas praana meisse läbi käbinäärme Käbinääre näeb Jacob Libermani raamatu „ Valgus, tuleviku meditsiin“ järgi välja nagu silm ja see tõepoolest sarnaneb silmaga.

Isegi oma praeguses kokkukuivanud olekus sisaldab käbinääre kõiki püha geomeetria elemente ning teadmist, kuidas Reaalsus täpselt loodud on. See teadmine on olemas meis kõigis, igaühes meist. Selline teadmine ei ole meile hetkel lihsalt veel kättesaadav, kuna me kaotasime oma mälu, kui langesime läbi dimensioonide ning ilma oma mälestusteta hakkasime hingama teisiti. Selleasemel et võtta praanat vastu käbinäärme kaudu ning lasta sel kehas ringelda, voolata piki kesktelge nii üles kui alla, hakkasime hingama läbi nina ja suu. See, et praana ei sisenenud meisse enam läbi käbinäärme, põhjustaski muutuse meie reaalsustajus ning me hakkasime seda Üht Reaalsust interpreteerima teisiti kui varem (toimus polariseerumine heaks ja kurjaks).

Polariseerituse vaatepunktist lähtudes, kui vaadelda planeeti ja selle arengut, ei oleks me tohtinud siia alla langeda. Järgides evolutsiooni normaalset järgnevust, ei tohiks me praegu siin olla. Järelikult juhtus midagi, mida ei oleks pidanud juhtuma. Võib öelda, et me muteerusime-meie kromosoomid muutusid. Ühesõnaga, Maa on olnud juba 13000 aastat häireolukorras ning paljud olendid ja teadvustasandid teevad koostööd, et aidata meil jõuda tagasi rajale (DNA-ni), kus me olime enne langust. Meid abistada püüdvad olendid kõikjalt universumist on algatanud meie aitamiseks palju erinevaid eksperimente, mõned neid legaalselt, mõned ilma loata.

No comments: