Sunday, January 25, 2009

UFO

Nägin täna öösel kummalist und, mis tundus nii tõeline. Nägin nimelt õhus ufolaeva, mis ei olnud üldse selline taldrikukujuline,vaid hoopis pigem ristkülikut meenutav, kuid ka mitte päris selline. Täpselt kuju nagu ei oskagi kirjeldada. Igastahes mulle tundus, et seal oli elekter sees. Järgnevalt nägin, kuidas keegi hakkas mind taga ajama. Ma jooksin kõigest väest. Kui peitu pugesin, nägin, kuidas olin maal põõsaste vahel ja eemal oli UFO. Unes seostasin seda kohta Võrtsjärve ümbrusega. Nägin teda ainult eemalt- tema mind ei näinud. Ta oli metalja värvusega, meenutas kohati luukeret, kuid ka robotit. Suure peaga. Hommikul hakkasin sellele unenäole tagasi mõtlema ja mulle meenus, et mind ei ajanud unes taga mitte UFO vaid inimene. UFO ei teinud minust väljagi.

Igastahes see unenägu pani mind mõtlema sellele, et üle maailma on kuulda erinevatest kohtadest, et UFO taldrikut nähti küll siin, küll seal. Eestiski on meil oma Igor Volke, kes uurib selliseid keskmise inimese jaoks paranormaalseid nähtusi. Meil on kuulus Kaiu raba, mida seostatakse UFO-dega. Siit tekkis küsimus, et kui UFO-d Maad külastavad, miks nad ei kontakteeru inimestega?! Mul on sügav tunne, et nad on meist palju intelligentsemad ja UFO jaoks ei ole veel maalased valmis nendega kohtuma. See oleks umbes sama, nagu inimesed ei suhtle sipelgatega (see oli halb näide, kuna sipelgad tunduvad üsna töökad ja arukad). Aga ma loodan ,et mõte jõudis kohale. Inimene ei oska tõenäoliselt UFO-ga veel suhelda. Inimene tahab ju enamasti hävitada kõike, mis talle ette jääb (tõenäoliselt mitte tahtlikult, aga rumaluse tõttu), sest maine mammona on üks väärt asi ju. Keegi on öelnud, et võidab see, kellel surres rohkem asju on. Nii toodetakse igast jama, raiudes tegelikult oska, mille peal ise istutakse.

Nii Eestis kui Venemaal tunnustatud ekstrasenss (ka arstide poolt tunnustatud) Lille Lindmäe on öelnud, et planeet Maa on allakäigu ja alaneva sageduse tõttu üha haavatavam. Planeet Maa on kõikidest kõige madalam. Kaks madalamat planeeti on hävinud; erakordselt ilus planeet Maa päästetakse. Sellepärast on UFO-d Universumi paljudest paikadest- Andromeedalt, Siiriuselt, Plejaadidelt, Orionilt, Zeta Reticulilt ja mujalt- tulnud Maa lähedale vaatlema inimeste vastutustundetut ümberkäimist Maaga ja ette valmistama Maa päästmist, loodusvarade taastamist ja Maa vibratsioonitaseme tõstmist, selleks, et Maa võiks minna Kuldsesse Aega koos vastavatasemeliste inimestega ( „ Iidse teadmisega õnnistatud“, Lille Lindmäe, lk 154, Tallinn 2004).

Kuldne Ajastu on aeg, mil inimhinged kasutavad oma vaimu õpetust ja juhendust, mil telepaatiline side pole enam eranditel, vaid kogu inimkonnal kasutada Universumis sidepidamiseks. Lindmäe ütles juba oma 2004. aastal välja antud raamatus, et majandussüsteem hävib, raha kontroll jõuab lõpule. Looduskatastroofides hävivad linnad ja edasielamise võimalus on vaid maal, kus inimesed suudavad edasi elada end ise teenindades, üksteist aidates ja oma töövilju teiste tööviljadega vahetades.
Lindmäe soovitab inimestel aru saada, et meile antud energiatest on mõttel kõige võimsam loov jõud. Seda tuleb kasutama õppida. Meil on tarvis enda sees leida hinge ühendus vaimuga ja hakata kasutama vaimu juhendust. On tähtis mõelda selgeks mineviku olukorrad selleks, et tekiks arusaamine ja tasakaal. Ta rõhutab, et RAHULOLEMINE ja MEELERAHU on asjad, mis teevad meid aina tugevamaks ja tugevamaks. Vastutuse enese eest on inimesed loovutanud võimule. Võtkem võim tagasi! Me kõik oleme vastutavad iseendi ja planeedi eest ( „Iidse teadmisega õnnistatud, Lille Lindmäe, lk 153-155, Tallinn 2004).

Unenäos tundus mulle UFO targa ja intelligentse olevusena. Märgakem end ja enda ümber toimuvat!

No comments: