Friday, December 2, 2011

Suur püramiid kui meie teadvustasandi ja kristusteadvuse sünkroniseerija

Suur Püramiid oli mõeldud teise tasandi teadvuse sisenemiseks kolmandale tasandile.

Maa, Kuu ja püramiidi proportsioonid

Kui tõmbaksite horisontaalse joone Maa keskmest selle välispinnale ning seejärel sealt edasi Kuu keskpunktini, saaksite joone, mis ühendab Kuu keskpunkti Maa keskpunktiga, ning need on Egiptuse Suure Püramiidi täpsed proportsioonid.
Thoth väidab „Smaragdtahvlites“, et sel ajal, kui ta elas Kreekas Hermesena, püstitas tema Suure Püramiidi ning et tegi seda Maa proportsioonidest lähtudes. Maa, Kuu (ning kogu päikesesüsteem), samuti inimese füüsiline keha ning Elumuna on kõik omavahel geomeetriliselt seotud ning Suur Püramiid ühendab neid kõiki tervikuks.
Meil on kolm erinevat teadvustasandit, mis juhtumisi sisaldavad kõik enese sees püramiidi. Suur Püramiid on kui kaart teadvustasandile, milles me kõik viibime.

Kuni 1990. aastani arvas peaaegu igaüks, et Suur Püramiid sisaldab üksnes Kuninga kambrit, Kuninganna kambrit, Suurt Galeriid, Hauda ehk Süvikut ning Kaevu (seda nimetatakse nii seepärast, et selles ruumis asub „kaev“). Siiski on viimaste aastate jooksul leitud veel neli ruumi. Kolm neist ruumidest asuvad Kuninganna kambrit ümbritsevate seinte taga. Ühes ruumis polnud midagi, teine oli põrandast laeni kaetud radioaktiivse liivaga ning kolmandas polnud muud kui kullast kuju, mis väidetavalt jaapanlaste poolt kõrvaldati. Hiljuti leiti veel üks ruum Kuninganna kambri vahetust lähedusest. Nimetatud laest väljub kaks ventilatsioonitoru, mille läbimõõduks on umbes 10-15 cm. Saksa uurija Rudolf Gantenbrink juhtis väikese robotkaamera mööda ühte neist šahtidest ülespoole ning leidis ukseava järgmisse ruumi. Kambrit nimetatakse Süvikuks. See on lihtsalt üks suur auk maa sees. Sellest Thoth rääkinud ei ole.

Thoth on rääkinud kolmest kohast ja need on Kuninga kamber (kõige kõrgemal), Kuninganna kamber (umbes poolel teel Kuninga kambrini) ning Kaev (mis jääb püramiidi põhjast allapoole). Kõik need nimetatud ruumid on seotud kolme teadvustasandiga.

Pühitsusprotsess

Inimese jaoks, kes liigub teiselt teadvustasandilt kolmandale, saab pühitsusprotsess alguse Kaevust. Kaev paikneb sügaval Maa sisemuses ning tegemist on tunneliga, mis kulgeb horisontaalpinnal umbes 25-30 meetrit. Pärast seda lihtsalt lõpeb.
Kuninga kamber on konstrueeritud meie teadvustasandi jaoks, et võimaldada meil liikuda edasi kristusteadvusesse. See on nimetatud ruumi esmane ülesanne. Tegemist on pühitsuskambriga. Kuninga kambris toimusid tegelikult kaks initsiatsiooni. Esimene oli seotud sarkofaagiga. Teine, mis tavaliselt tehti palju aastaid hiljem, mõnikord tuhandeid aastaid hiljem, toimus täpselt selle suumi keskel, diagonaali peal. Seal asub üks neljanda dimensiooni objekt, mida ei ole füüsiliselt võimalik näha, ning see paikneb ruumi keskel. Nimetatud ruumi ehitamisel on seinte ja lagede ehitamiseks kulunud täpselt 100 kivi. See ruum loodi teise teadvustasandi jaoks ning ka meie kehade ümber paikneb täpselt 100 ruuduga geomeetriline väli.

Teadvustasandite võrdlemine

Suur püramiid ei ole kindlasti ehitatud esimese, aborigeenide tüüpi 42+2 kromosoomil põhineva teadvuse tarbeks. Sellega ei ole antud püramiidil midagi pistmist. Suur püramiid tegeleb peamiselt kolmanda tasandiga, sünkroniseerides meie teadvustasandit ja kristusteadvust, kuid mitte esimest tasandit.

Valget valgust püüdes

Thoth väidab, et Suure Püramiidi asukoht Maal on seotud hiiglasliku geomeetrilise väljaga, eelkõige Maa enda oktaeedrikujulise väljaga, mis on ka meie endi väljade ekvivalent – ning püramiidi massi ning geomeetria tõttu muutub ülespoole liikuv valge valguse spiraal erakordselt võimsaks, ulatudes galaktika keskmest välja. Musta valguse spiraal tuleb sisse ülalt, liigub läbi nullpunkti ning ühendab püramiidi Maa keskpunktiga. Sel viisil on Suur Püramiid ühenduses Maa keskme ning Galaktika keskme vahel. Egiptuse pühitsuses oli ühendust vaja saada valge valguse energiaga,
kontakteeruda selle allikaga, et kogeda kristusteadvust. Must valgus on naisenergia. Thothi järgi võib naisspiraal muutuda meesspiraaliks ning meespiraal naisspiraaliks, kui nad hakkavad oma allikasse või algpunkti tagasi suunduma. Kui lebada sarkofaagis, siis liigub meesenergia allapoole ning tõuseb põrandast 45 kraadise nurga all, suundudes täpselt läbi teie pea. See on umbes viie sentimeetrise läbimõõduga kiir, mis liigub läbi teie kukla ülespoole, läbistades käbinäärme, milles peitubki kogu protsessi varjatud saladus.

Et sellesse punkti välja jõuda, kulus Egiptuses aega kaksteist aastat Horose Vasaku Silma koolis ning seejärel kaksteist aastat Horose Parema Silma koolis. Kui pärast 24-aastast treeningut arvati teid pühitsuseks valmis olevat, siis paigutati teid kindlaksmääratud ajal sarkofaagi, kaeti kaanega ning jäeti sinna kaheks ja pooleks päevaks.

Te võisite lamada sarkofaagis, ühineda valge valguse kiirega oma käbinäärmes ning siis (kasutades 24 aasta vältel õpitut) lahkuda kehast, järgides spiraali 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13; sooritada kindlaid pöördeid, ning liikudes mööda mehelikke sirgjooni (mitte mööda naiselikke kaarjooni, mida pole võimalik jälgida) koos 90-kraadiste pööretega voolava energiaga üha enam ja enam väljapoole, et saada hämmastavaid kogemusi ühinemisest kõige elavaga – kogedes kristusteadvust sünteetilisel teel. Pärast mõnepäevast viibimist kosmoses pöördusite te tagasi. Läbitud treeningu tulemusel teadsite, et tagasi pöörduda on vaja, ning te tulite tagasi, kasutades Fibonacci matemaatikat, tänu millele oli teil üleüldse võimalik tagasi pöörduda.
Thothi väitel mõned inimesed hukkusid. Iga kahesajas olevat jäänud kadunuks. Kui inimene kogeb üksolemist universumiga, on see imeline seisund, et mõte Maale tagasipöördumisest ei pruugi tunduda just kõige ahvatlevam. Tegelikult ei tahtnud keegi tagasi tulla. See nõudis enesedistsipliini.

Õpiajal sisestati „tagasipöördumine“ pühitsetava teadvusesse, sest seal ülal olles tarvitses neil vaid keelduda ning nad võisid kõrgemasse teadvusseisundisse jäädagi. Kui te aga jäite, siis suri teie keha sarkofaagis ning Maa peal te enam ei elanud. Kuid enamik pöördus siiski tagasi, sest esmane eesmärk oli ju inimteadvuse avardamine. Kui te aga tagasi ei pöördunud, jäi Maa teie kogemusest ilma.
Kuna liiguti mööda Fibonacci spiraali, said nad lugeda spiraali pöördeid. Nad liikusid allapoole, loendades Fibonacci jadas erinevaid arve tagantpoolt ettepoole, nagu näiteks 5, 3, 2, 1 ja 1, määrates sel viisil täpselt kindlaks oma keha asupaiga ning sisenesid sellesse. Nad väljusid oma kogemusest, naastes Maa peale kuninga kambris olevasse sarkofaagi, kus asus nende keha. Selle tulemusel olid nad aga täiesti muutunud inimesed. Mitte kunagi enam ei saanud nad endisteks, kuna olid vahetult kogenud, mida tähendab viibida kristusteadvuses.

Amenti Hallid ning Jeesuse nägu

Pärast seda, kui initsiatsiooniprotsess tunnelis läbitud, õpivad pühitsetud veel seda, kuidas minna Maa keskme suunas ning külastada Amenti Halle, Maa üska. See ruum asub tuhandete kilomeetrite sügavusel Maa sisemuses, ehkki mitte päris Maa keskmes. Amenti Hallid moodustavad tohutu ruumi, mis on sama suur kui väliskosmos. Raamatu autor on seal enda sõnul olnud. Seal käisid kõik Egiptuse pühitsetud – enne kui sisenesid Kuninga kambrisse, et kogeda inimteadvuse kolmandat tasandit.

On teada veel üks väga huvitav fakt Suure Püramiidi kohta, mis on alles hiljaaegu avastatud. Kui minna Kuninganna kambrisse, siis teel sinna näete paremat kätt ülal midagi, mis on umbes 7-10 sentimeetrise läbimõõduga. Te kõik olete tõenäoliselt kuulnud Torino surilinast, mille peale on jäädvustunud nägu, mida nii mõnedki inimesed omistavad Jeesusele. Teaduslikud analüüsid pole suutnud selgitada, kuidas on näo kujutis riide peale sattunud, kuid kindlaks on tehtud, et selle tekkimise põhjuseks oli intensiivne kuumuse lahvatus. See on kõik, mida osatakse öelda, vähemalt niipalju kui autor on lugenud. Kui minna aga Kuninganna kambrisse, siis teel sinna võib näha kivile jäädvustunud inimese kujutist, mis näeb välja nagu foto ning mille kohta ei teata, kuidas see tekkinud on. Teaduslik analüüs näitab siiski, et ka see on tekkinud intensiivse kuumuse tagajärjel. Ning kujutis paistab olevat samasugune kui Torino linal. See sarnaneb Jeesuse näoga, kui te suudate seda aktsepteerida, ning juhatab teid Kuninganna kambrisse – ruumi, mille eesmärgiks on kristusteadvuse stabiliseerimine.

Seega et kogeda musta valguse energiat tunneli kaugeimas otsas, lähete te pühitsuseks esmalt Kaevu, kust suundute Amenti Hallidesse ehk Maa üska. Seejärel viiakse teid Kuninga kambrisse, kus kogete valget valgust, mis annab teile kogemuse üksolemisest kõige elavaga kõikjal. Lõpuks suundute te Kuninganna kambrisse, kus teie kogemust stabiliseeritakse ning nüüd võite pöörduda tagasi oma igapäevaellu ja aidata teisi oma teel.

Allikas: D. Melchizedek. Elulille iidne saladus. II osa. OÜ Valgusesaar, 2004. Lk 242-259.

No comments: